Spara åtgärder som utkast
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu kan du spara en åtgärd utan att behöva fylla i detaljer som År, Mängd, Enhet eller Pris. Dessa åtgärder kommer att sparas med statusen Utkast och du kan sedan gå tillbaka och fylla i detaljerna vid senare tillfälle. Detta gör det möjligt att snabbt och enkelt registrera åtgärder och spara tid.

Så här gör du för att att spara en åtgärd som utkast

1. Klicka på Ny åtgärd i underhållsplanen

2. Fyll i namnet på åtgärden i rutan åtgärdsnamn

3. Klicka på pilen till höger om Spara åtgärd

4. Klicka på Spara som Utkast

Att tänka på

• Du behöver endast fylla i namnet på åtgärden för att spara den som ett Utkast

• Åtgärden sparas i underhållsplanen och får statusen Utkast

Tips för inventering av dina fastigheter!

Att kunna spara en åtgärd som utkast utan att behöva fylla i detaljer som År, Mängd, Enhet eller Pris kan vara till stor hjälp när du inventerar dina fastigheter ute på fältet och behöver snabbt dokumentera åtgärder.

För att använda denna funktion när du inventerar en fastighet, logga in på ditt Planima-konto på din mobila enhet och navigera till din underhållsplan. När du skapar en åtgärd och väljer att spara den som Utkast, kommer den att visas i din underhållsplan med statusen Utkast. Du kan sedan fortsätta inventeringen av fastigheten utan att behöva fylla i detaljerna för varje åtgärd.

När du har mer tid eller är tillbaka på kontoret kan du sedan enkelt gå tillbaka till underhållsplanen och lägga till detaljerna för varje åtgärd. Detta kommer att spara tid och göra det enklare att hålla reda på alla åtgärder som behöver genomföras på fastigheten.

Så om du är ute och inventerar en fastighet och vill spara tid och förenkla dokumentationen av åtgärder, prova att spara dem som Utkast i Planima!