Mitt konto
Hur fungerar Visitkort i Planima?

Stärk banden ännu mer till dina kunder med hjälp av Visitkort

Andreas Norlander avatar
Skrivet av Andreas Norlander
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med hjälp av funktionen visitkort kan du som förvaltare och konsult stärka banden ännu mer till dina kunder.

Visitkortet kommer visas med kontaktuppgifter på dina kunders startsida i Planima. Det som visas är ert företagsnamn, logga, telefonnummer och mejl.

Så här gör du för att lägga till kontaktinformation på visitkortet:

1. Klicka på Mitt Konto och sedan Inställningar

2. Klicka på Kontaktuppgifter och sedan Redigera kontaktuppgifter (kräver behörighetsnivå Administratör)

3. Skriv in telefonnummer och mejladress

4. Spara

Att tänka på

• Visitkortet kommer visas för kunder om de har ett läskonto

• Visitkortet kommer visas för dina kunder om du är en återförsäljare