Hur laddar jag upp bilder & filer till åtgärder?

Här beskriver vi hur du enkelt adderar bilder eller andra dokument såsom digitala ritningar, avtal, fakturor etc till åtgärder.

Fanny Benzon avatar
Skrivet av Fanny Benzon
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så här gör du för att lägga till bilder eller dokument till åtgärder:

1. Gå till underhållsplanen

2. Klicka på den runda knappen med tre prickar längst ut till höger på åtgärden

3. Välj Filer

4. Addera önskvärd fil från datorn till en maxstorlek på 25MB (den laddas upp direkt till åtgärden)

Vi stödjer idag följande filformat:

• jpg / jpeg

• gif

• png

• pdf

• doc / docx

• xls / xlsx

• txt

• zip

• dwg

• tiff

• ifc

Att tänka på:

• Storleken på lagringsutrymmet för ditt konto i Planima beror på vilken prisplan ni har.

• Filer och kommentarer är något som alla användare oavsett behörighet har möjlighet att både se och addera.