Hur redigerar jag en åtgärd?

Här beskriver vi kort hur du ändrar en åtgärd. Du kan t.ex ändra årtal, pris, mängd eller koppla åtgärden till en byggnad eller ett läge.

Fanny Benzon avatar
Skrivet av Fanny Benzon
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så här gör du för att redigera en åtgärd:

1. Klicka på Redigera ute till höger på åtgärden. Om du högerklickar kan du välja Öppna i ny flik eller Öppna i nytt fönster om du vill kunna se listan med åtgärder samtidigt som du redigerar åtgärden

2. Ändra de fält du önskar

3. Om läge, byggnad eller märkning(ar) dit du vill koppla åtgärden inte finns i listorna under respektive rubrik, kan du skriva namnet i fältet och sedan trycka Enter (retur) för att lägga till

4. Klicka på Spara åtgärd

Att tänka på:

• Total kostnad visas alltid inklusive planinställningar för underhållsplanen (Indexering, byggherrekostnad, inkl eller ex moms)