Hur kopierar jag en åtgärd?

Används när samma åtgärd ska utföras på flera ställen i fastigheten

Fanny Benzon avatar
Skrivet av Fanny Benzon
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När en åtgärd ska utföras på flera ställen i fastigheten kan man skapa en exakt kopia utav den ursprungliga och sedan ändra exempelvis Läge eller Antal.

Så här gör du för att kopiera en åtgärd:

1. Gå till åtgärden du vill kopiera och klicka på knappen längst ut till höger på åtgärdsraden.

2. Välj Kopiera näst längst ned

3. Klicka på Spara när du är klar med kopian

Att tänka på:

• När du kopierar en åtgärd förblir den tidigare orörd

• Det inte går att kopiera åtgärder som är upprepningar av en ännu ej genomförd åtgärd. Man får i dessa fall kopiera den första åtgärden i intervallkedjan.