Hur uppdaterar jag startåret för underhållsplanen?

Här beskriver vi hur du uppdaterar underhållsplanen till nuvarande år.

Fanny Benzon avatar
Skrivet av Fanny Benzon
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När ett kalenderår har passerat kan det vara bra att uppdatera startåret för underhållsplanen till nuvarande år. På så sätt hålls planen levande samtidigt som den förlängs med ett år.

Exempel: Om underhållsplanens intervall är satt till 30 år förlängs den från 2020-2049 till 2021-2050. Se bifogad bild var du klickar för att ändra startår.

För att uppdatera startåret gör du följande:

1. Gå till underhållsplanen

2. I högermenyn klickar du på knappen Inställningar uppe till höger

3. Uppdatera startår till nytt kalenderår

4. Spara

Att tänka på:

• Se till att flytta fram alternativt genomföra samtliga åtgärder under föregående år innan du uppdaterar startåret så att inga åtgärder missas