Hur använder jag Planima Samordning?

Här visar vi hur ni enkelt kan filtrera på hela eller delar av sitt bestånd med hjälp av Planima Samordning.

Fanny Benzon avatar
Skrivet av Fanny Benzon
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

(Denna guide riktar sig till er som ansvarar för flera fastigheter och har tillägget Planima Samordning.)

När man vill se underhållsplaner för hela eller delar av sitt bestånd kan man enkelt filtrera ut dessa i Planima Samordning.

Exempel:
- Du vill filtrera ut alla takprojekt under 2021 för hela beståndet
- Du vill ta reda på det akuta underhållsbehov för hela beståndet

Så här gör du för att filtrera på hela eller delar av ert bestånd:

1. Gå till Samordning i vänstermenyn

2. Använd sökfältet för att välja vilka underhållsplaner du vill titta på. Här finns möjlighet att välja flera organisationer, fastigheter eller taggar.

3. För att filtrera på en specifik kategori, byggnad, status etc så klickar du på Filter-knappen

4. Klicka på Filtrera när du är klar

5. De planer och filter som valts visas direkt i åtgärdslistan nedan

Att tänka på:

• Om man vill se hela sitt bestånd så visas samtliga underhållsplaner direkt, utan att man behöver söka på något.

• De filter du valt appliceras även under Ekonomisk analys där du får ut nyckeltal och tydliga grafer över kostnader

• Glöm inte att ange om du vill att momsen skall inkluderas eller ej i åtgärdskostnaderna.