Planima rekommenderar den senaste versionen av någon av följande webbläsare:

Vi stödjer Internet Explorer 11 i dagsläget, men kommer att upphöra med det den 17 augusti 2021. Vi rekommenderar därför att man redan nu väljer en modernare webbläsare.

Använder man en äldre webbläsare så kan vi inte garantera att tjänsten fungerar som den ska. För att hjälpa våra användare att använda säkra och snabba webbläsare så använder Planima en tjänst som heter Browser Update för att informera om när det är dags att uppgradera webbläsaren.