När en åtgärd i underhållsplanen har blivit utförd skall den markeras som Genomförd. Den sparas då automatiskt under fliken Genomförda åtgärder på fastigheten.

Så här gör du för att genomföra en åtgärd:

1. Gå till åtgärden du vill genomföra. I kolumnen Status klickar du på knappen som anger åtgärdens nuvarande status

2. Klicka på Genomförd

3. Fyll i vilket år åtgärden genomfördes samt summan för vad åtgärden kostade (exempelvis vad ni blev fakturerade)

4. Fyll i kommentar om ni vill nämna något kring åtgärden, priset eller vem som utförde jobbet etc

5. Dubbelkolla så att rutan Spara i fastighetshistorik är ibockad. Den registrerar då åtgärden under fliken Genomförda åtgärder på fastigheten automatiskt

6. Klicka på Genomför åtgärd. Klart!