Vad är Planima?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Planima är en enkel och användarvänlig webbtjänst för underhållsplanering av fastigheter. Planima är till för alla som äger en eller flera fastigheter och kräver ingen datorvana eller IT-bakgrund.

I Planima skapar ni och hanterar underhållsplaner för er eller era fastigheter och ni kan själva välja inställningar för dem. Ni får översikt över era ekonomiska nyckeltal för fastigheten eller ert totala fastighetsbestånd och har möjlighet att exportera all information till både PDF och Excel.

De dokument, bilder, ritningar etc som hör till fastigheten kan sparas i det lagringsutrymme som tillhandahålls i tjänsten. Ni kan även koppla viktiga dokument till åtgärder i underhållsplanen. I Planima kan ni alltså lagra allt på samma ställe och få stenkoll på fastigheten.

Planima är även en tjänst som låter er samarbeta med era kunder och era kollegor genom att dela ut olika behörigheter. På så sätt blir arbetet friktionsfritt och alla får tillgång till den information som de behöver. Alla ändringar på kontot sker i realtid vilket sparar tid och onödigt arbete från att dela filer med varandra.