Export
Hur exporterar jag en sammanställning av mitt bestånd?

Här ser du hur du exporterar en sammanställning av alla fastigheter i ditt bestånd till PDF

Fanny Benzon avatar
Skrivet av Fanny Benzon
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När man hanterar flera fastigheter i Planima finns det möjlighet att exportera en sammanställning av sitt bestånd till PDF på fastighetsnivå. Då får man överblick över samtliga fastigheter samt de totala kostnaderna för dem. Det går även att exportera en sammanställning av den Ekonomiska Analysen under Samordning.

(Detta är endast en funktion som är valbar för de som hanterar flera fastigheter i Planima).

Så här gör du för att exportera en sammanställning av ditt bestånd under organisationer till PDF

1. Klicka in på Organisationer och välj den organisation du vill exportera sammanställning för

2. Klicka på den runda knappen uppe till höger

3. Välj Exportera PDF

4. Exporten sammanställs och skickas sedan till din e-post när den är klar

Så här gör du för att exportera den Ekonomiska Analysen till PDF i Samordning

1. Klicka på Samordning och sedan Export

2. Filter (valbart) uppe till vänster ger dig möjlighet att filtrera mellan vissa årtal, åtgärder med en viss status eller tillhörande en specifik kategori eller fastighetstagg. Välj önskat filter och klicka på Exportera PDF.