När man hanterar flera fastigheter i Planima finns det möjlighet att exportera en sammanställning av sitt bestånd till PDF. Då får man överblick över samtliga fastigheter samt de totala kostnaderna för dem.

(Detta är endast en funktion som är valbar för de som hanterar flera fastigheter i Planima).

Så här gör du för att exportera en sammanställning av ditt bestånd:

1. Klicka in på Organisationer och välj den organisation du vill exportera sammanställning för
  2. Klicka på den runda knappen uppe till höger
  3. Välj Exportera PDF
  4. Exporten sammanställs och skickas sedan till din e-post när den är klar