Fastighet
Hur kopierar jag min underhållsplan?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland vill man kopiera en underhållsplan för att exempelvis skapa en kopia av sin originalplan eller att kunna testa att göra förändringar utan att riskera att originalplanen förstörs. Det går också att kopiera underhållsplaner till andra fastigheter.

Så här gör du för att kopiera en underhållsplan:

1. Gå till den fastighet som planen gäller för. Där hittar du listan över fastighetens underhållsplaner

2. Klicka på den runda knappen till höger på den underhållsplan du vill kopiera

3. Välj Kopiera till i menyn som öppnas.

4. Välj den fastighet du vill kopiera underhållsplanen till. Du kan även välja ett namn på kopian om du vill; i annat fall så kommer den få namnet "[originalets namn] kopia".

Att tänka på

• Notera att kopieringen kan ta upp till någon eller ett par minuter om det rör sig om en stor plan.

• Det går alldeles utmärkt att kopiera en plan till samma fastighet som originalplanen exempelvis en backup eller testversion.
    Det kan då vara bra att inaktivera kopian, så att man vet att det inte är den plan som används skarpt. Detta gör du genom att klicka på samma pil som innan (längst till höger i listan över planer) och välj Sätt som inaktiv